store stykker stegeflæsk/ tynde koteletter 6 store stykker stegeflæsk/ tynde koteletter
salt salt
peber peber
2
spsk.
dijonsennep 2 spsk. dijonsennep
6
tsk.
tomatketchup 6 tsk. tomatketchup
Opskrift:
Rør halvdelen af sukkeret i bønnerne og hæld det i et stort ovnfast fad. Rør tomatketchup, resten af sukkeret, salt peber og sennep sammen. Smør den ene side af flæsket og læg det med den smurte side nedad, taglagt over bønnerne. Smør resten af saucen over flæsket. Stil fadet i en varm ovn ved 160 grader i 1 time, til flæsket er gennemstegt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(17 stemmer)
Opskriften er vist 29297 gange, og udskrevet 495 gange.
Kommentarer
concillado - 2007-02-18 14:33:34 OBS: alle tomatprodukter (undtagen flåede tomater) + bønner af enhver slags bør man holde sig helt fra ved overfølsomhed for nikkel i madvarer.
recallmia - 0000-00-00 00:00:00 tip! Erstat sukker med brun farin, så bliver denne ret, fra USA iøvrigt, næsten autentisk, især hvis den serveres med surdejsboller (sourdoughrolls)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider