Majsgrød med bærpuré

Majsgrød med bærpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Økologisk majsmel put så meget i så det får en grødet konsistens
2 dl.vand
1 tsk.smør
 Friske hindbær eller andre frugter efter smag
 
Opskrift:
Kog majsgrøden efter pakkeanvisningen og kom en teskefuldsmør i. Fedtstof er meget vigtigt for små børn. De har brug for fedtstoffet til at binde vitaminerne i kroppen. Lad grøden køle af. Tag de friske hindbær og mos dem igennem en sigte. Jens har valgt hindbær da de er meget søde i sig selv, så undgår du at putte sukker i. Du kan også vælge andre frugter, alt efter hvad dit barn bedst kan lide. Hindbærpureén kommer ovenpå majsgrøden, hvilket gør den grøden mere indbydende. Jens synes ikke det er ligegyldigt, hvordan maden ser ud. Som voksen kan de fleste godt lide at spise noget, som ser lækkert ud og det gælder også børn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19368 gange,
og udskrevet 223 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu