bær f.eks. let sukrede hindbær eller brombær2-300 g. bær f.eks. let sukrede hindbær eller brombær
Opskrift:
Kog vand og fedtstof i en tykbundet kasserolle.
Tilsæt melet af flere omgange under kraftig piskning.
Rør indtil du får en jævn dej, som slipper kasserollebunden.
Tag kasserollen fra varmen og rør i dejen, så den køler noget.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Rør godt mellem hvert æg.
Smør en bageplade og læg dejen på til en rund krans, ca. 15 cm. i diameter i ”hullet”.
Bag kransen til den er gylden, ca 25 minutter.
Du bør ikke åbne ovndøren under bagningen.
Så risikerer du at kagen falder sammen.
Tag den ud og lad den køle.
Pisk æg og sukker sammen til fyldet så det bliver hvidt og luftigt.
Skær et langt snit i vanillestangen og skrab vanillekornene ud.
Kom kornene i æggemassen.
Pisk fløden stiv og bland den i massen.
Rør punch og flormelis sammen til en stiv glasur.
Del kransen i 2 bunde og fyld den med bær og en del af vanillefløden.
Læg kransen på et fad og dryp glasuren over.
Server med resten af fløden
Bag ikke kransen mere end højst 1-2 timer i forvejen, ellers bliver den tør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4697 gange, og udskrevet 86 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider