Petits-choux-krans med bær

Petits-choux-krans med bær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
50 g.smør eller margarine
2 dl.vand
2 dl.hvedemel
4 æg
 
 fedtstof til pladen
 
1-2 spsk.punch
 flormelis
 
 Fyld:
1 æg
3 spsk.sukker
0.5 vanillestang
3 dl.piskefløde
2-300 g.bær f.eks. let sukrede hindbær eller brombær
 
Opskrift:
Kog vand og fedtstof i en tykbundet kasserolle. Tilsæt melet af flere omgange under kraftig piskning. Rør indtil du får en jævn dej, som slipper kasserollebunden. Tag kasserollen fra varmen og rør i dejen, så den køler noget. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Smør en bageplade og læg dejen på til en rund krans, ca. 15 cm. i diameter i ”hullet”. Bag kransen til den er gylden, ca 25 minutter. Du bør ikke åbne ovndøren under bagningen. Så risikerer du at kagen falder sammen. Tag den ud og lad den køle. Pisk æg og sukker sammen til fyldet så det bliver hvidt og luftigt. Skær et langt snit i vanillestangen og skrab vanillekornene ud. Kom kornene i æggemassen. Pisk fløden stiv og bland den i massen. Rør punch og flormelis sammen til en stiv glasur. Del kransen i 2 bunde og fyld den med bær og en del af vanillefløden. Læg kransen på et fad og dryp glasuren over. Server med resten af fløden Bag ikke kransen mere end højst 1-2 timer i forvejen, ellers bliver den tør.


karakterer:
Opskriften er vist 4776 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu