Flæk agurkerne flækkes og skrab det inderste ud med en ske. Drys agurkehalvdelene med salt. Rør kødet sammen med æg og rasp, smag det til med timian, salt og peber. Læg agurkestykkerne, som godt kan skæres ud i portionsstørrelser, i stegesoen. Læg smørklatter på hist og her. Steg dem ved 250 grader i ca. 50 minutter.
Serveres med kartoffelmos eller ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12526 gange, og udskrevet 257 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider