Bag krydderikagen efter anvisningen på pakken.
Lad den blive kold og del den i to eller tre bunde.
Bland æggeblommer, sukker, kakao, piskefløde, og kartoffelmel i en tykbundet kasserolle.
Lad cremen simre under stadig omrøring til den bliver tyk.
Tag cremen fra varmen og tilsæt fedtstoffet i klatter under fortsat piskning.
Lad cremen blive kold.
Bred cremen på bundene og også lidt oven på tærten.
Rist hasselnødder og gnid skallen af, rist valdnødder, pinjekerner og andre nødder.
Smut mandlerne og rist også dem.
Pynt tærten med nødder og mandler og server den helt kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10504 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider