Blueberry cake

Blueberry cake, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakke kagemix til sandkager
3 dl.vaniljecreme
0.5 dl.jordbærsaft
1.5 dl.vand
3 Husblas, blade
225 g.optøede frosne blåbær
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
bag sandkagen i en springform efter anvisningen på pakken eller ved 175 grader i ca. 35 minutter. Vend kagen ud, lad den køle og vask formen. Del kagen i to bunde og læg vanillecreme imellem. Hæld saft og vand i en kasserolle. Kom husblasen i koldt vand i 5 minutter, kram den og læg den i saften. Varm den til husblasen smelter. Hæld halvdelen af husblasblandingen i springformen. Stil den koldt til den er stiv. Læg blåbærrene på den stivnede gele, hæld resten af geleblandingen over, er geleen begyndt at stivne, så varm den forsigtig. Stil formen koldt igen. Læg den fyldte kage i formen og tryk den let ned. Dyp hurtigt formen i varmt vand og tag kagen ud. Stil den koldt i mindst 3 timer. Pisk fløden til skum og server den til kagen eller sprøjt den på kanten.

karakterer:
Opskriften er vist 16897 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-19 17:32:28
Useriøst at bringe en opskrift i en "kogebog" hvor der indgår kagemix. Især i betragtning af at det tager 1½ minut at smække en sandkagedej sammen efter pund-til-pund-metoden.

  -   2009-08-13 14:31:11
Det lyder som en rigtig god kage. Men er det ikke lidt synd at opfordre folk til at købe færdig pulver kage og færdig vanille creme på en kogebogs side? Det må også smage meget bedre når det hele er hjemmelavet.