Del blomkålen i små buketter og skyl dem i en sigte. Pil de kolde aspargeskartofler og skær dem i skiver. Skyl friske spinatblade grundigt, ryst vandet af og snit bladene. Skær pillede løg i ringe og skyllede tomater i snitter. Bland alle grøntsagerne i en salatskål. Opløs salt og peber i vineddike og rør olie og klippet purløg i. Hæld marinaden over salaten og lad den trække køligt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 34375 gange, og udskrevet 549 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider