salat f.eks. feldsalat eller rucola 1 bdt. salat f.eks. feldsalat eller rucola
Tilbehør: Tilbehør:
brød brød
Opskrift:
Skær de nederste 2 cm af aspargsene og kog dem i 1 min. De må ikke miste deres sprødhed.
Steg baconen sprød på en tør pande. Læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Rør en dressing af olivenolie, eddike, dild, salt og peber.
Skyl salatbladene godt og anret dem på fire tallerkener.
Fordel asparges og bacon på salaten og hæld dressingen over.
Serveres med godt brød og smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 28036 gange, og udskrevet 700 gange.
Kommentarer
am - 2007-05-04 13:59:41 lyder super lækker, den vil jeg prøve
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider