blandet friskhakkede krydderurter (f.eks. persille kørvel og purløg)2 spsk. blandet friskhakkede krydderurter (f.eks. persille kørvel og purløg)
friskkværnet hvid peber friskkværnet hvid peber
1
friséesalat1 friséesalat
Opskrift:
Skyl og skræl asparges. Skær den træede rodende af. Tag rigeligt vand tilsat diætmargarine, havsalt og citronsaft og bring dette i kog. Kog aspargesene ca. 15 min. til de stadig er sprøde. Skyl tomaterne og fjern stilken. Læg tomaterne i spilkogende vand i ca. 20 sek. afhængig af deres modenhed. Tag dem op og læg dem i isvand. Fjern skind og kerner og skær frugtkødet i små tern.
Valnøddeolie, frugteddike, krydderurter og en anelse kold aspargesvand røres sammen. Smag til med salt, peber og kom tomatternene ved. Friséesalaten skylles grundigt og afdryppes. Pluk salaten i mindre stykker og anret på tallerken med asparges, tomat og krydderurtemarinade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 19653 gange, og udskrevet 244 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider