parmesan (et helt stykke)80 g. parmesan (et helt stykke)
0.5
dl.
hasselnøddeolie eller valnøddeolie0.5 dl. hasselnøddeolie eller valnøddeolie
salt salt
peber peber
Pastasalat: Pastasalat:
6
spsk.
lyse rosiner 6 spsk. lyse rosiner
1-2
spsk.
korender1-2 spsk. korender
250
g.
kogt farfalle (sløjfer)250 g. kogt farfalle (sløjfer)
50
g.
ristede pinjekener50 g. ristede pinjekener
Opskrift:
Rosiner og korender overhældes med kogende vand og trækker i 6 timer.
Blend rucola med pinjekerner og parmesanost. Tilsæt olie og smag pestoen til.
Bland den endnu lune pasta med et par skefulde af pestoen samt rosiner, korender og ristede pinjekerner.
Server pastasalaten afkølet med resten af pestoen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 32498 gange, og udskrevet 473 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider