kraftig muslinge- eller fiskebouillon1 dl. kraftig muslinge- eller fiskebouillon
0.5
dl.
piskefløde0.5 dl. piskefløde
0.5
dl.
olivenolie0.5 dl. olivenolie
1
frisk mango1 frisk mango
lidt reven ingefær lidt reven ingefær
2
lime2 lime
Opskrift:
Rens muslingerne. I en gryde kommes smørret, heri sauteres fint hakket løg, tilsæt karry, kom muslingerne og hvidvin i gryden og læg låget på.
Kom muslingerne og hvidvin i gryden og læg låg på. Muslingerne dampes til de åbner sig. Herefter pilles de ud af skallerne.
Fonden nedkoges til 1 dl. pastaen koges og smages til med salt og lidt olivenolie.
Grøntsagerne skrælles og skæres i tynde lange skiver. Grøntsagerne blancheres let, hvorefter de afkøles og blandes med pasta og muslinger samt stykker af rå mango, hvorefter dressingen vendes i.
Dressing:
Lun muslingefond blendes med piskefløde samt et lille stykke af mangoen, hvorefter olivenolien blendes med. Smag til med revet frisk ingefær, salt, saft og reven skal af frisk lime.
Tilbehør:
Karry- og mangodressing samt et godt stykke brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8928 gange, og udskrevet 139 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider