pasta sommerfugle eller skruer200 g. pasta sommerfugle eller skruer
300
g.
asparges skåret i 3 cm lange stykker300 g. asparges skåret i 3 cm lange stykker
1
tsk.
salt1 tsk. salt
1
appelsin Saft og skal heraf1 appelsin Saft og skal heraf
2.5
dl.
ymer2.5 dl. ymer
Frisk estragon Frisk estragon
Hvidløg Hvidløg
Opskrift:
Kog aspargeserne i rigeligt, saltet vand. Tag dem op med hulske, køl dem i en skål koldt vand. Sigt vandet fra og læg
aspargeserne på noget køkkenrulle. Kog pastaen i samme vand efter anvisningen på pakken.
Rør ymer sammen med appelsinsaft, -skal og krydderier. Vend aspargeserne i pastaen og hæld saucen over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15372 gange, og udskrevet 407 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider