Kylling lår med ris pilav, rødløg, Broccoli og glaskål

Kylling lår med ris pilav, rødløg, Broccoli og glaskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 spsk.Grøn karry
500 g.Ris
1 ds.Kokosmælk
1 Rødløg
1 lille bdt. Broccoli
1-2 Glaskål
 
Opskrift:
Kom en foliebakke på grillen og lad den blive varm, tilsæt den grønne karry og kylling lårene, når de har fået farve tilsættes kokosmælk og krydres med salt og peber. Skræl løget og skær det i 1/2 ringe del broccolien i stængler som skæres i tern og lav små buketter af resten af broccolien som gemmes, glaskålen skæres ligeledes i tern. Brun grøntsagerne i olie og tilsæt risen sammen med vand og bring det i kog, når risen har kogt 1/2 færdigt tilsættes broccoli buketterne. Smag til sidst risen til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 14555 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2008-03-24 15:58:36
Jeg vil mene at 2 kyllingeoverlår pr person, så her skal bruges 8 overlår.

Camilla  -  2007-09-24 07:29:22
Hvor meget kylling skal der bruges?