Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling lår med ris pilav, rødløg, Broccoli og glaskål

Kylling lår med ris pilav, rødløg, Broccoli og glaskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 spsk.Grøn karry
500 g.Ris
1 ds.Kokosmælk
1 Rødløg
1 lille bdt. Broccoli
1-2 Glaskål
 


Opskrift:

Kom en foliebakke på grillen og lad den blive varm, tilsæt den grønne karry og kylling lårene, når de har fået farve tilsættes kokosmælk og krydres med salt og peber. Skræl løget og skær det i 1/2 ringe del broccolien i stængler som skæres i tern og lav små buketter af resten af broccolien som gemmes, glaskålen skæres ligeledes i tern. Brun grøntsagerne i olie og tilsæt risen sammen med vand og bring det i kog, når risen har kogt 1/2 færdigt tilsættes broccoli buketterne. Smag til sidst risen til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13432 gange,
og udskrevet 255 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-03-24 15:58:36
Jeg vil mene at 2 kyllingeoverlår pr person, så her skal bruges 8 overlår.


Camilla  -  2007-09-24 07:29:22
Hvor meget kylling skal der bruges?