abrikoser (hakkes eller blendes uden saft)1 ds. abrikoser (hakkes eller blendes uden saft)
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
100
g.
blød nougat100 g. blød nougat
3-4
dl.
piskefløde3-4 dl. piskefløde
sølvkugler sølvkugler
pyntegelé pyntegelé
Opskrift:
En bradepande 20x30 cm smøres og drysses med rasp.
Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i æggemassen. Hældes i bradepanden og bages nederst i ovnen i ca. 15 min. ved 200º.
Tag kagen ud og lad den afkøle.
del kagen i 2 bunde, del derefter bundene diagonalt. Læg abrikos ud på bunden. Pisk fløden og rør nougat i. Bred det over abrikoserne. Læg overdelen på og dekorer med sølvkugler og pyntegelé.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10371 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider