Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sommerfrisk roulade

Sommerfrisk roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sommerfrisk roulade, billede 4 Sommerfrisk roulade, billede 1 Sommerfrisk roulade, billede 2 Sommerfrisk roulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 æg
160 g.sukker
120 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
0.75-1 l.ribs
 sukker til bærrene
 
 Pynt:
 piskefløde pisket til skum
 


Opskrift:

Pisk æg og sukker hvidt og luftig. Bland hvedemel og bagepulver og rør forsigtigt melblandingen ned i æggemassen.

Beklæd en bradepande, 30*40 cm, med bagepapir og bred dejen ud. Bag den på midterste rille ved 250 grader C. alm. ovn i ca 5 min, eller til kagen har fået farve.

Mos bærrene, men gem nogle pæne til ganeringen. Smag bærmosen til med lidt sukker.

Vend kagen ud på et stykke smørbrødpapir med sukker og fjern bagepapiret. Bred mosen over kagen og rul den sammen. Pak den ind i smørebrødspapiret og lad den køle.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (50 stemmer)

Opskriften er vist 95235 gange,
og udskrevet 2083 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tone  -  2016-06-21 18:14:56
Altså jeg brugte jordbærmarmelade som jeg lige havde lavet Inden, og det virkede helt fint:-)


Tone  -  2016-06-12 13:14:42
Altså jeg brugte jordbærmarmelade som jeg lige havde lavet Inden, og det virkede helt fint:-)


Teresa  -  2013-12-06 21:44:22
Bliver den ikke, meget hård?


Sofie:-)  -  2012-08-10 02:33:08
Vil da lige prøve at bage den, den lyder super lækker :-)


Karen  -  2010-07-20 14:56:10
Superfrisk roulade! Jeg gav den kun 4 min.. Den blev meget stor da jeg rullede den... og så flækkede dejen.


Ida Marie  -  2010-03-31 11:42:34
Dejlig roulade.. Det lykkedes mig også...


kamilla  -  2010-01-21 21:10:14
Jeg bruger også denne opskrift bare som dobbeltportion som lagkagebunde... til den store fødselsdag selvfølgelig--- en ide og en kage der får stor ros fordi bundene er hjemmelavet.. det er et hit


Annette  -  2008-10-03 13:33:21
den er helt fantastisk... Jeg har ALDRIG bagt en roulade før... Og den lykkedes første gang.... Til rigtig stor glæde for hele familien...


mama  -  2008-07-04 00:03:07
æv - lykkedes ikke for mig - ville ikke bages færdigt inde på midten - måtte vende den og sætte den i ovnen igen..


mike d14  -  2008-03-09 21:44:26
den er rigtig god og super nem at lave


Per  -  2007-08-10 09:19:16
Vi brugte 150 g. sukker til bærrene ½ l. bær.


Thilde  -  2007-03-18 12:17:24
helt fantastisk god opskrift! :)


janjan  -  0000-00-00 00:00:00
gi´ den 7 min


Anne  -  0000-00-00 00:00:00
Herligt med smagen af sommer og ferie. ½ til 3/4 l. ribs er dog nok.


helle grønning  -  0000-00-00 00:00:00
dejlig let og fint til os som ikke tåler fedtstof