Prinsessetærte

Prinsessetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Dej:
2 lagkagebunde
 
 Fyld:
2 blade husblas
2.5 dl.kaffefløde
2 æggeblommer
1 spsk.sukker
2 tsk.kartoffelmel
2 dl.piskefløde
3 tsk.vanillesukker
 
 Garnering:
300 g.marcipan
 grøn frugtfarve
2.5 dl.flormelis
 
Opskrift:
Læg husblasen i koldt vand. Hæld fløden i en tykbundet kasserolle og tilsæt æggeblommer, sukker og kartoffelmel. Giv det et opkog og lad det simre vidre under stadig piskning til det bliver en tyk, glat creme. Kram så meget vand som muligt ud af husblasen og læg den i den varme creme. Rør til husblasen er smeltet og lad cremen blive kold. Pisk fløden stiv og smag den til med vanillesukker. Bland creme og fløde og lad det stå i køleskabet i ca 1 time. Arbejd marcipan, frugtfarve og flormelis sammen til en lysegrøn, smidig masse. Bred en del af cremen over den ene bund, dæk med den anden og kom creme på kanten af tærten i en lille høj. Rul marcipan ud mellem to stykker bagepapir drysset med flormelis. Læg marcipanen over tærten og skær kanten pæn. Sigt flormelis over og stil den to timer i kæleskabet.


karakterer:
Opskriften er vist 19297 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jeanette  -  2008-06-25 11:12:10
den er svensk..

jerlebrink  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er ikke en tærte men en lagkage!! Det der på svensk hedder TÅRTA....men den smager godt sådan en prinsesstårta

jerlebrink  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er ikke en tærte men en lagkage!! Det der på svensk hedder TÅRTA....men den smager godt sådan en prinsesstårta