punch rom eller citronsaft 1 spsk. punch rom eller citronsaft
Glasur: Glasur:
1
dl.
flormelis 1 dl. flormelis
Opskrift:
Rul færdige butterdejsplader ud til runde bunde og læg dem på nogle smurte plader. Prik bundene med en gaffel. Pensl med lidt vand og drys dem med sukker. Bag bundene på nederste rille ved 250 grader i ca 5 min. Løsn forsigtigt bundene fra pladen, men lad dem blive ligene til de er kolde, eller læg dem over på en bagerist. Pisk fløden til fyldet stiv. Rør flormelis og punch sammen til en klumpfri glasur. Læg 3 af bundene sammen med flødeskum og æblemos. Dæk med den fjerde bund og bred glasuren over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6816 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider