Æblemazarin

Æblemazarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
100 g.smør
3 spsk.sukker
2-3 spsk.fløde
 
 Fyld:
500 g.æbler
50 g.mandler
100 g.smør
100 g.sukker
2 spsk.hvedemel
0.5 dl.fløde
 flormelis
 
Opskrift:
Findel smørret i melet og bland sukker i. Tilsæt fløden og saml dejen. Lad dejen hvile, mens fyldet tilberedes. Mal mandlerne eller hak dem meget fint. Rør smør og sukker sammen og rør mandlerne i sammen med melet og fløden. Rul dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform hermed (lagkageform kan også bruges). Fordel skrællede tyndtskivede æblebåde i tærten og kom mandelmassen ved. Bag mazarinen ved 175 grader i ca. en halv time. Kagen kan fryses. Servering: Drys sigtet flormelis på ved serveringen. Smager godt halvlun med vanilleis.


karakterer:
Opskriften er vist 11996 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Godt at blande lidt marcipan i mandelmassen!