Æblemazarin
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Findel smørret i melet og bland sukker i. Tilsæt fløden og saml dejen. Lad dejen hvile, mens fyldet tilberedes. Mal mandlerne eller hak dem meget fint. Rør smør og sukker sammen og rør mandlerne i sammen med mel, fløde og æg. Rul dejen ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform hermed (lagkageform kan også bruges). Fordel mandelmassen i tærten og fordel skrællede tynde æblebåde herover, tryk dem lidt ned i mandelmassen. Drys kanelsukker over. Bag mazarinen ved 175 grader i ca. en halv time. |
|
Opskriften er vist 12561 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 0000-00-00 00:00:00 Godt at blande lidt marcipan i mandelmassen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne