Flødeskum eller Cremefraiche Flødeskum eller Cremefraiche
Opskrift:
Skræl æblerne, skær dem i kvarter og fjern kernehuset. Skær æblerne i både, og læg dem i et fladt, ovnfast fad eller tærtebund. Drys lidt sukker over æblerne. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt hele æg, mel og mandler og rør dejen sammen. Fordel den over æblerne. Sæt formen på ovnrist midt i ovnen. Servér æbletærten lun med flødeskum, til kaffe eller som dessert.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(6 stemmer)
Opskriften er vist 12615 gange, og udskrevet 535 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 bages i ca. 35 min ved 170 grader
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider