Serveringsforslag: Servéres varm eller lunken med koldt flødeskum.
Rør fedtstof og sukker luftig. Tilsæt ægget. Bland til sidts melet i og det til en dej. Lad den hvile koldt i ca 1 time. Riv marcipanen og bland den med fedtstof, æg, maizenamel og reven citronskal. Smør en form med løs bund og drys mel i den. Beklæd formen med dejen. Dejen skal gå op langs kanten. Læg æbelemos og rasp lagvis i formen. Bred marcipandejen over glat overfladen. Bag tærten ved 200 grader i ca 25 min, til den har fået en fin farve, og dejen virker gennembagt og fast. Sænk temperaturen til 175 grader og lad tærten stå et øjeblik i ovnen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 20199 gange, og udskrevet 276 gange.
Kommentarer
MIG - 2010-02-23 17:23:31 skal fyldet steget på let varme?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider