Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Wienertærte med chokolade

Wienertærte med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Dej:
175 g.smør
175 g.god mørk chokolade
3 æg
2 dl.sukker
100 g.hasselnødder
1 dl.hvedemel
 
 Til formen:
 smør
 rasp
 
 Ganering:
100 g.mørk chokolade
15 ananaskirsebær
 sølvkugler
 


Opskrift:

Smelt fedtstoffet i en kasserolle over svag varme. Skær chokoladen i mindre stykker, kom den i kasserollen og smelt den over svag varme. Pisk æg og sukker luftig. Rist hasselnødderne ved 200 grader i ca 5 min, eller i mikroovn på fuld effekt i ca 3 min. Lad dem køle og gnid det meste af skallerne af mellem hænderne. Hak nødderne fint og rør dem i æggedejen. Tilsæt hvedemel skiftevis med den smeltede chokolade. Smør en rund springform, ca 23 cm i diameter, drys den med rasp. Hæld dejen i formen og bag kagen ved 200 grader på nederste rille i ca 30 min. Kagen skal være lidt klæg i midten. Løsn kanten og lad kagen køle. Smelt chokoladen til garneringen og bred den over kagen. Dekorér med ananaskirsebær og sølvkugler. Lad den stå koldt til chokoladen er stivnet.

Tips:

Bag gerne tærten 1-2 dage inden den skal serveres, så bliver den ekstra saftig. Du kan tilsætte 1 tsk pulverkaffe til dejen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6718 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annette  -  2007-10-16 09:57:11
Fantasisk kage og til en dessert med frisk frugt og en god is, kunne blive en fantastisk festdessert med hindbær coulis og eksotiske frugter og rørt rigtig god vanilieis