Valnøddetærte 04
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Kom æg, sukker og vand i en skål og pisk til det er hvidt og luftig. Bland valnødderne i. Bland hvedemel og kartoffelmel og bagepulver. Sigt melblandingen ned i æggedejen og rør det godt sammen. Hæld dejen i en smurt og melet rund form.
Bag kagen ved 175 grader på nederste rille i ca 30 min. Lad kagen køle. Rist valnødderne til fyldet i ovnen ved 175 grader i ca 15 min. Gem ca 15 kerner til pynt og hak resten. Pisk fløden stiv. Bland 1/3 af flødeskummet med de hakkede valnødder. Del kagen i tre bunde. Bred halvdelen af æblemosen over den nederste bund. Dæk med halvdelen af valnødde-skummet og læg næste bund over. Kom resten af æblemosen og noget af valnøddeskummet over bunden og læg den sidste bund på. Tryk den let til. Bred eller sprøjt resten af flødeskummet ud over kagen så den dækkes helt. Pynt med valnødder og chokolade og lad kagen stå koldt mindst 1 time. Tips: Kager med kartoffelmel i skal helst sættes i ovnen så snart dejen er kommet i formen. Ellers synker kartoffelmelen til bunds og kagen bliver tung. |
|
Opskriften er vist 10810 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne