Valnøddepie

Valnøddepie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
3 dl.hvedemel
2 tsk.vanillesukker
125 g.smør
3 spsk.vand
 
 Fyld:
1.5 dl.Sirup, lys
0.5 tsk.salt
1.5 dl.sukker
50 g.smør
4 æg
3 dl.valnøddekerner
 
Opskrift:
Kom hvedemel, vanillesukker, fedtstof, skåret i mindre stykker, og vand i en køkkenmaskine. Kør til en jævn og smidig dej, ca 1 min. Læg dejen i plastfilm, tryk den ud til ca 2 cm tyk plade og lad den ligge koldt mindst 30 min. Drys mel på bordet og rul eller tryk dejen direkte ud i en pieform på ca 25 cm i diameter. Skær kanten til, så den bliver jævn og fin. Hæld sirup, sukker og salt i en kasserolle. Tilsæt fedtstof og lad det hele koge op under omrøring. Pisk æggene sammen i en skål, hæld den varme sirupsblanding over og pisk kraftigt hele tiden. Rør valnødderne i og hæld fyldet i pieformen. Bag pien ved 175 grader på nederste rille i ca 40 min, til den er gylden og stivnet i midten





karakterer:
Opskriften er vist 6589 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu