Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnøddepie

Valnøddepie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
3 dl.hvedemel
2 tsk.vanillesukker
125 g.smør
3 spsk.vand
 
 Fyld:
1.5 dl.lys sirup
0.5 tsk.salt
1.5 dl.sukker
50 g.smør
4 æg
3 dl.valnøddekerner
 


Opskrift:

Kom hvedemel, vanillesukker, fedtstof, skåret i mindre stykker, og vand i en køkkenmasine. Kør til en jævn og smidig dej, ca 1 min. Læg dejeni plastfilm, tryk den ud til ca 2 cm tyk plade og lad den ligge koldt mindst 30 min. Drys mel på bordet og rul eller tryk dejen direkte ud i en pieform på ca 25 cm i diameter. Skær kanten til, så den bliver jævn og fin. Hæld sirup, sukker og salt i en kasserolle. Tilsæt fedtstof og lad det hele koge op under omrring. Pisk æggene sammen i en skål, hæld den varme sirupsblanding over og pisk kraftigt hele tiden. Rør valnødderne i og hæld fyldet i pieformen.Bag pien ved 175 grader på nederste rille i ca 40 min, til den er gylden og stivnet i midten




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4832 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu