Upside-down cake 2

Upside-down cake 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
60 g.smør
90 g.brun farin
6 Ananasringe
12 røde cocktailbær
 
 Dej:
100 g.smør
150 g.sukker
2 æg
2 tsk.vanillesukker
100 g.hvedemel
0.5 tsk.strøget bagepulver
 
Opskrift:
Rør 60 g smør sammen med 90 g puddersukker, dette smøres godt ud i en aflang ikke for høj form eller en springform. Heri lægges ananasringe der er halveret og i midten af hver lægges et cocktailbær. Regn med at frugten skal ligge så den kommer til at ligge øverst når kagen vendes. Derefter røres selve dejen. Rør smør blødt med sukkeren, heri æg og vanilliesukker og til sidst mel og bagepulver. Dejen fordeles i formen. Bages på en rist på nederste rille ved 200-210° i ca 35-40 min Når kagen er baget, afsvaler kagen lidt i formen, inden den vendes ud. Husk frugtes skal være øverst


karakterer:
Opskriften er vist 10318 gange,
og udskrevet 376 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kageelsker  -  2013-10-14 11:03:23
Lyder godt går straks igang ;)