Rør 60 g smør sammen med 90 g puddersukker, dette smøres godt ud i en aflang ikke for høj form eller en springform. Heri lægges ananasringe der er halveret og i midten af hver lægges et cocktailbær. Regn med at frugten skal ligge så den kommer til at ligge øverst når kagen vendes.
Derefter røres selve dejen. Rør smør blødt med sukkeren, heri æg og vanilliesukker og til sidst mel og bagepulver. Dejen fordeles i formen. Bages på en rist på nederste rille ved 200-210° i ca 35-40 min Når kagen er baget, afsvaler kagen lidt i formen, inden den vendes ud.
Husk frugtes skal være øverst
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 10085 gange, og udskrevet 374 gange.
Kommentarer
Kageelsker - 2013-10-14 11:03:23 Lyder godt går straks igang ;)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider