Tranebærpie

Tranebærpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.smør
3 dl.hvedemel
1 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
1 æggeblomme
500 g.tranebær
1 stor moden pære
2 dl.honning
1 dl.rosiner
2 dl.ristede hakkede nødder
4 spsk.appelsinjuice
0.5 tsk.kanel
3 tsk.maizenamel
 
Opskrift:
Kom fedtstof, mel, sukker, vanillesukker og æggeblomme i en køkkenmaskine og kør det hele til en grynet masse. Form den til en dejkump og lad den hvile koldt i plastfolie ca 1 time. Rul dejen ud, beklæd en oieform med den og bag den ved 200 grader på midterste rille i ca 30 min. Lad pieskallen køle. Kog tranebær i ½ dl vand på svag varme, under omrøring, 5 min. Skær pæren i små stykker. Kom pære, honning, rosiner, nødder, appelsinjuice, kanel og maizenamel ned i tranebærrene. Lad det simre, til det bliver tyk. Hæld fyldet i pieformen og lad den stå mindst et par timer i køleskabet. Tag pien ud lidt før du vil servere den.





karakterer:
Opskriften er vist 8142 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu