Sveskepie

Sveskepie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
3 dl.hvedemel
125 g.smør
2 spsk.vand
 
 Fyld:
250 g.svesker med sten
150 g.marcipanmasse
2 dl.creme fraiche
0.5 dl.mandelflager
3 dl.piskefløde
 evt.2 spsk cognac
 
Opskrift:
Serveringsforslag: Servér pien lunken med det kolde flødeskum til. Læg svesker i blød i vand i 12 timer. Skær dem derefter igennem på langs og tag stenene ud. Riv marcipanmassen groft og bland den med creme fraiche og reven citronskal. Hak med en kniv mel, fedtstof og vand sammen til en smidig dej eller kom det i en køkkenmaskine. Rul dejen ud i en cirkel på et melet bord og læg den i en pieform, ca 24 cm i diameter. Fyld marcipanmassen i piebunden og tryk sveskerne ned i. Drys med mandelflagererne til sidst. Pisk fløden stiv og smag den evt. til med cognac. Kom flødeskummet op i en skål og stil det i køleskabet til det skal servers.





karakterer:
Opskriften er vist 9538 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu