Stikkelsbærkage med kokos
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Stikkelsbærrene nippes og skylles.
Kog en lage af vand og sukker, kom stikkelsbærrene i sammen med kornene fra vaniljestangen. Lad dem koge til de er næsten møre. Kom dem op i en tærteform eller ildfast fad og smag til. Der må evt. lidt sukker i. Rør smør og sukker sammen, rør æg, kokosmel og mel i og fordel dejen over bærrene. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter til overfladen er gylden og sprød. Serveres lun med iskold flødeskum. |
|
Opskriften er vist 88534 gange,
og udskrevet 2859 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian - 2021-04-28 22:11:52 Kan man bruge frosne bær og koge møre med lagen AM - 2018-06-22 14:11:33 Super nem, simpel og lækker! Havde ingen ide om at stikkelsbær kunne smage så godt :D ! Vil dog lade kagen hvile lidt inden servering næste gang, da bærmassen var meget vandet da kagen blev taget ud af ovnen. Fungere også godt med Fraise. Tak for opskriften! Ullasek - 2012-06-28 09:35:07 En sjældent velkomponeret dessert. Tusind tak for den! Smager også rigtigt godt med rabarber. Reitoft - 2011-07-30 10:53:44 Smager super godt, kan kun være enig med de andre Anja - 2010-05-08 21:56:58 Skøn kage - den lidt syrlige stikkelsbær og den søde kokos supplerer hinanden super godt. Smager skønt med vanilleis. Mie G - 2007-07-23 16:15:24 den smager godt men det kunne ære sjovt at få en opskrift for bærn så som chokolade cookies. Maria G. - 2007-07-23 14:26:12 Den dejligste, friske og utrolig nemme kage jeg har smagt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne