hakkede eller malede hasselnødder 100 g. hakkede eller malede hasselnødder
Fyld: Fyld:
4
dl.
piskefløde 4 dl. piskefløde
2-3
groft reven æbler 2-3 groft reven æbler
75
g.
mørk chokolade 75 g. mørk chokolade
1-2
spsk.
portvin eller sød sherry 1-2 spsk. portvin eller sød sherry
Opskrift:
Findel fedtstoffet i melet og balnd sukker og de malede nøddekerner i. Saml dejen. Del dejen i tre portioner og tryk hver portion ud til runde plader på bagepapir- brug fingrene, dejen kan ikke rulles. Bag dem ved 200 grader i 5 minutter. Vend groftrevne æbler og halvdelen af den grofthakkede chokolade i fløden, der er pisket til skum. Smag til med portvin eller sød sherry. Læg flødeskumsfyldet mellem bundene lige inden serveringen. Drys med flormelis og kom hakket chokolade på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9919 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider