Saint albray tærte

Saint albray tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tærtedej:
200 g.hvedemel
70 g.smør
0.5 æg
0.5 dl.koldt vand
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
150 g.kogt røget skinke i tern
125 g.saint albray i tern
1.5 dl.cremefraiche 18%
1.5 æg
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
1 tsk.provencekrydderi
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Dejen æltes sammen til en smidig dej. Den stilles i køleskab i ca. 30 mMin. Dejen rulles ud på en bordplade med lidt mel. En tærteform (ca. 25 cm i diameter) smøres og dejen kommes i formen. Tærtebunden prikkes med en gaffel. Skinketern og saint albray tern kommes på tærtebunden. Cremefraiche, æg, muskatnød, provencekrydderi, salt og peber piskes let sammen. Æggemassen hældes over og tærten bages i ovnen ca. 35 min Ved 200°.

Tips:

Istedet for skinke kan f.eks. Anvendes kogte gulerødder i tern.





karakterer:
Opskriften er vist 7978 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lækker lille ret der er nem at lave og bare smager super!