Færdig smørdej udrullet til en rund form Færdig smørdej udrullet til en rund form
3
dl.
rosiner 3 dl. rosiner
1
dl.
punch 1 dl. punch
3
æg 3 æg
3
spsk.
piskefløde 3 spsk. piskefløde
1
spsk.
hvedemel 1 spsk. hvedemel
flormelis flormelis
Opskrift:
Tag smørdejen ud og lad det blive tilpas lun, så den kan rulles, ca 30 min. Bland rosiner og punch og lad rosinerne trække i 15-20 min. Del æggene. Pisk æggeblomerne, tilsæt fløden og drys melet over. Rør til det er uden klumper. Læg smørdejen i en pieform, ca 25 cm i diameter, og lad kanten hænge ud over. Pisk æggehviderne til hårdt skum, eller til skålen kan vendes på hovedet. Bland rosiner,punch og æggeblommer/fløde godt og vend det hele i hviderne. Hæld dejen i pieformen, buk dejkanten ind over og form den lidt bølget over fyldet. Bages ved 225 grader på nederste rille i ca 30 min. Lad pien køle til stuetemperatur og sigt flormelis over lige inden serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6958 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider