sukker el. brun farin 2 spsk. sukker el. brun farin
0.5
dl.
hasselnødder 0.5 dl. hasselnødder
Fyld: Fyld:
6
syrlige æbler 6 syrlige æbler
1
dl.
rosiner gerne lyse 1 dl. rosiner gerne lyse
1
citron reven skal heraf 1 citron reven skal heraf
2-3
spsk.
sukker 2-3 spsk. sukker
Opskrift:
Serveringsforslag: Servér pien lunken med flødeskum eller vanillesovs til.
Kom melsorter, fedtstoffet skåret i mindre stykker, sukker samt hasselnødder i en køkkenmaskine og kør til det bliver en grynet masse. Skræl æblerne og del dem i fire både. Fjern kernehuset. Skær bådene i mindre stykker eller skiver og læg dem i en smurt pieform. Drys rosiner over. Riv citronskalen fint og bland den med sukker. Drys blandingen over æblerne. Kom smuldredejen over og tryk den let til. Bag pien ved 225 grader i ca 25 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7657 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider