Bland de to melsorter, salt sukker og smør til en grynet masse med en gaffel eller i køkkenmaskinen. Kom dejen i en pie-form med høj kant, ca 25-30 cm i diameter. Tryk den godt til og lad den gå godt op ad kanterne. Forbag bunden i 8 min ved 225 grader. Lad de halve ferskner dryppe af på lidt køkkenrulle. Læg dem på den forbagte bund med den runde side opad. Strø sukker og kanel på. Pisk fløden tyk, tilsæt æggeblommerne og hæld det over fersknerne. Drys mandelflager på. Bag pien ved 225 grader i 25-30 min på nederste rille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7058 gange, og udskrevet 146 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider