pulverkaffe - kan udelades 0.5 tsk. pulverkaffe - kan udelades
1
dl.
piskefløde - kan udelades 1 dl. piskefløde - kan udelades
Opskrift:
Smut mandlerne. Hak dem eller mal dem. Bryd chokoladen i småbidder og smelt den i vandbad. Rør smørret med vanilliesukker og flormelis. Tilsæt chokoladen med mandeler og æggeblommer. Vend varsomt melet i blandingen og tilføj æggehviderne. Hæld tærtemassen over i en smurt form, drysset indvendigt med lidt mel og bag en times tid ved ca. 170°. Afkøl kagen.
Glasur: Smelt smørret og lad det køle af. Bland det med kakaoen og rør flormelis og mælk i til glasuren er glat og smidig. Smag den til med Cognac - stram evt. smagen op med lidt pulverkaffe. Bred glasuren ud på tærten. Pynt evt. med flødeskum og servér tærten kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8633 gange, og udskrevet 214 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider