Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Margaretatærte

Margaretatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 lagkagebunde
2 dl.jordbærsyltetøj
2 dl.vanillecreme lavet af pulver
200 g.marcipan
1 æggehvide
5-6 dl.jordbær
1 tsk.husblaspulver
1 dl.vand
0.5 dl.jordbærsaft
 


Opskrift:

Læg en lagkagebund på en plade, der er dækket med bagepapir, og dæk den med jordbærsyltetøj. Læg den midterste bund på og dæk den med vanillecreme. Læg den øverste bund på og tryk den let til. Rør marcipanen sammen med lidt æggehvide til den er blød. Tag lidt æggehvide ad gangen, gerne sammenpisket, så er den lettere at håndtere. Bred marcipanen ud på tærtens kant. Sæt tærten i ovenen ved 250 grader på øverste rille i 2-3 min, så marcipanen tørrer lidt og får lidt farve. Tag tærten ud og lad den køle. Skyld jordbærrene og fjern stilken. Del jordbærrene. Bland husblaspulver og 1 spsk af vandet og lad det stå 5-10 min. Bland resten af vandet med jordbærsaften i en kasserolle. Tilsæt husblasen og varm det til husblasen er opløst. Lad geléen blive halvstiv og tykflydende. Stil kasserolen i koldt vand, så tager det 15 min. Læg bærrene på tærten og dæk med gelé i flere omgange. Lad tærten stå koldt imens.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6364 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu