Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marcipankage I

Marcipankage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.konfektmarcipan
3 æg
 
 Karamelcreme:
2 dl.piskefløde
4 spsk.sukker
2 spsk.kakao
 
 Pynt / Servering:
 mandelsplitter
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Hak eller riv konfektmassen groft på et rivjern. Pisk æggene i en skål. Rør konfektmassen og æggene sammen, og kom blandingen i en form (ca. 20 cm i diameter). Bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Lav imens cremen; Bland alle ingredienserne sammen i en tykbundet gryde. Lad cremen koge ved svag varme til den begynder at blive tyk, ca 10-15 min. rør hele tiden så den ikke brænder på. Vend forsigtig den færdigbagte kage ud på en bagerist, og lad den køle af. Rist mandlerne på en plade i ovnen 3-4 min. Pynt med de ristede mandelsplitter. Server med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17984 gange,
og udskrevet 239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-01-14 14:05:43
hvorfor står der piskeføde 2 gange??


Jonna Nørgaard  -  2007-12-27 19:47:03
Jeg har et spørgsmål vedr. marcipankage 2,håber I kan hjælpe mig inden nytårsaften, den lyder utrolig lækker, men hvad med caramelcremen, hvornår skal den i??? Eller skal den serveres til sammen med flødeskum?