Hak mandlerne meget groft. Pisk æggehviderne til hårdt skum, tilsæt sukker, kakao og mandler og vend alt med store tag. Smør en plade og drys den med mel. Markér en bund der er 25*30 cm stor. Hæld mandeldejen på og bred den jævnt ud. Bages ved 175 grader på nederste rille i ca 25 min. Løsn mandel-bunden med en lang paletkniv og læg den til afkøling på f. eks. staniol. Løft den derefter over på et fad. Pisk fløden stiv. Tilsæt æggeblommer, sukker og punch. Dæk tærten med punchcreme. Drys med mandelflager og servér tærten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5791 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider