appelsin reven skal og saft heraf1 appelsin reven skal og saft heraf
Opskrift:
Riv marcipanen groft. Pisk æggene sammen i en skål og tilsæt marcipanen. Pisk det let og luftigt. Tilsæt mel, smeltet fedtstof og reven appelsinskal og hæld dejen i en smurt og raspet springform. Bages på miderste rille ved 175 grader i ca 35 min. Lad kagen køle nogle min inden du lægger den på et serveringsfad. Hæld appelsisaften over og lad den køle helt. Læg mandlerne på en plade og rist dem i ovnen i ca 5 min. Smelt chokoladen i vandbad. Bred chokoladen over kagen og drys med syltet appelsinskal og ristet mandler. Lad kagen stå koldt så chokoladen stivner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9582 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider