chokoladefromage af pulver 1 portion chokoladefromage af pulver
3
lagkagebunde 3 lagkagebunde
1.5
dl.
hindbærsyltetøj 1.5 dl. hindbærsyltetøj
3
dl.
piskefløde 3 dl. piskefløde
1
dl.
hasselnødder 1 dl. hasselnødder
8-10
friske hindbær eller røde cocktailbær 8-10 friske hindbær eller røde cocktailbær
Opskrift:
Tilbered chokoladefromagen efter anvisninger på pakken.Læg den underste lagkagebund på et lagkagefad og bred hindbærsyltetøjet over. Dæk med næste lagkagebund samt chokoladefromage, og læg den sidste bund over. Pisk fløden stiv og bred den over tærten i et bølget mønster eller sprøjt den på. Stil tærtrn i køleskabet i mindst 30 min. Rist hasselnødder ved 200 grader i ca 10 min eller i mikroovnen i ca 3 min, Gnid skallerne af og hak nødderne. drys nødderne over tærten og fordel hindbær rundt i kanten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9089 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
julie - 0000-00-00 00:00:00 lyder god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider