Katrine-blomme-kage 3

Katrine-blomme-kage 3, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.svesker uden sten
50-75 g.smuttede mandler
6 æg
150 g.sukker
1 vanillestang
4 dl.sødmælk
 flødeskum
 
Opskrift:
Bland sveskerne med mandlerne i et smurt, ovnfast fad. Pisk æg og sukker tykt med vanillekorn, tilsæt mælk eller fløde, hæld æggemassen over fyldet i fadet og bag desserten i ovnen ved 225° C, ca. 30 min. til den er lysebrun og æggemassen er stivnet. Serveres lun med koldt flødeskum.





karakterer:
Opskriften er vist 10952 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-20 09:38:45
Der skal heller ikke mel i en Katrineblomme kage....

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg havde glædet mig til en dejlig kage. Den kom desværre til at smage af æggekage med blommesmag. Jeg vil ikke anbefale denne opskrift til andre. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke. Der var jo heller ingen mel i. Æggesmagen er ikke lige det man ønsker, når man laver en tærte.

  -   2005-01-01 01:01:01
Gerne lidt flere mandler. Smager godt også med creme fraice på.