Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelkage med mandler og chokolade

Kartoffelkage med mandler og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.kogte mosede kartofler
4 æg
1 appelsin revet skal og saft heraf
350 g.sukker
100 g.groft hakkede mandler
100 g.chokolade til overtræk
 


Opskrift:

Æggeblommer, sukker, appelsinskal og appelsinsaft piskes godt sammen.

De mosede kartofler piskes sammen med æggeblommemassen, og mandlerne vendes i bagefter. Massen skal være jævn og uden store kartoffelkklumper.

Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i æggeblomme-kartoffelmassen.

En stor tærteform (25 cm i diameter) smøres og drysses med hvedemel.

Dejen hældes i tærteformen og bages i ovnen ved 200 grader C.

Smelt forsigtigt chokoladen og pensl kagen mens den endnu er varm.

Servering:
Kan serveres varm som dessert med flødeskum eller is.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)

Opskriften er vist 14341 gange,
og udskrevet 447 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mig igen  -  0000-00-00 00:00:00
Hvoffor er der ingen bagetid


Mig  -  0000-00-00 00:00:00
Den er virkelig god, og har en god smag.


camilla larsen  -  0000-00-00 00:00:00
Der er ikke angivet hvor lang tid den skal bages!!