| |
|
Kartoffelkage med mandler og chokolade
Kartoffelkage med mandler og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | kogte mosede kartofler 400 g. kogte mosede kartofler | 4 | | æg 4 æg | 1 | | appelsin revet skal og saft heraf 1 appelsin revet skal og saft heraf | 350 | g. | sukker 350 g. sukker | 100 | g. | groft hakkede mandler 100 g. groft hakkede mandler | 100 | g. | chokolade til overtræk 100 g. chokolade til overtræk | | | |
| |
Æggeblommer, sukker, appelsinskal og appelsinsaft piskes godt sammen.
De mosede kartofler piskes sammen med æggeblommemassen, og mandlerne vendes i bagefter. Massen skal være jævn og uden store kartoffelkklumper.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i æggeblomme-kartoffelmassen.
En stor tærteform (25 cm i diameter) smøres og drysses med hvedemel.
Dejen hældes i tærteformen og bages i ovnen ved 200 grader C.
Smelt forsigtigt chokoladen og pensl kagen mens den endnu er varm.
Servering:
Kan serveres varm som dessert med flødeskum eller is.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(16 stemmer)
Opskriften er vist 15306 gange, og udskrevet 477 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Mig igen - 0000-00-00 00:00:00 Hvoffor er der ingen bagetid
Mig - 0000-00-00 00:00:00 Den er virkelig god, og har en god smag.
camilla larsen - 0000-00-00 00:00:00 Der er ikke angivet hvor lang tid den skal bages!!
|
|