Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanelflan fra Alsace

Kanelflan fra Alsace, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
3 dl.hvedemel
125 g.smør
2 spsk.sukker
1 æggeblomme
3 spsk.vand
1 dl.piskefløde
 halve valnøddekerner
 
 Fyld:
1 dl.sukker
1.25 spsk.kanel
3 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Hak mel og fedtstof sammen. Tilsæt sukker, æggeblommer og vand og arbejd dejen hurtig sammen. Du kan også lave den i køkkenmaskinen. Pak dejen i plastfolie og lad den hvile i køleskabet ca 1 time. Rul dejen ud på et melet bord. Beklæd en pieform med løs bund, ca 24 cm i diameter, med dejen. Klem den godt fast op af formens kant. Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 min ved 200 grader på midterste rille. Bland sukker og kanel til fyldet og rør blandingen i 2 dl upisket fløde. Hæld blandingen i pieformen og bag den yderligere 20 min. Lad pien køle og tag den ud af formen. Fløden stivner, når den bliver kold, så pien er let at skære i pæne stykker. Pisk 1 dl fløde til skum og sprøjt små rosetter i kanten. Pynt med halve valnøddekerner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5094 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu