Rør fedtstof og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt ægget og rør kraftigt. Bland mel og bagepulver. Rør dette i æggeblandingen. Pensl en rund form, ca 22 cm i diameter, med smeltet fedtstof. Drys den med rasp. Ryst formen så overflødig rasp drysser af. Bred ca 3/4 af dejen ud i formen. Fyld syltetøjet i og kom resten af dejen over i klatter. Bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca 35 min, eller til den er gennembagt.Prøv med en kødnål,når den er tør,er kagen bagt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(7 stemmer)
Opskriften er vist 21858 gange, og udskrevet 354 gange.
Kommentarer
P - 2012-10-29 23:31:08 Ikke den klassiske tærtebund
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider