Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Himmelsk tærte

Himmelsk tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Til formen:
 smør
 rasp
 
 Dej:
2 æg
2 dl.sukker
2.75 dl.hvedemel
2 tsk.bagepulver
50 g.smør
1 dl.vand
1 lille ds. ananas
 
 Ananasfromage:
2 æg
2 spsk.sukker
4 blade husblas
1.5 dl.ananasvæde
1 citron saften heraf
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Smør en form med løs bund, ca 2 l, og drys den med rasp. Pisk æg og sukker luftig, bland mel og bagepulver og rør det i dejen. Smelt fedtstoffet, lad det køle og rør det i dejen sammen med vandet. Hæld dejen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min.Lad kagen køle inden du tager den ud af formen. Pisk æggeblommer og sukker luftig til fromagen. Læg husblasen i lidt vand i ca 5 min, kram vandet ud og smelt den over svag varme. Tag kasserollen fra varmen og tilsæt ananasvæde samt citronsaft. Hæld blandingen i æggemassen under omrøring. Pisk fløden og derefter æggehviderne til hårdt skum. Rør først fløden og derefter æggehviden i massen. Skær kagen i tre bunde og gør formen ren. Læg den nederste bund i formen og bred 1/3 af fromagen over. Dæk med næste bund, bred fromagen over, læg den sidste bund over og slut med fromage. Tag tærten ud af formen og pynt den med ananasstykker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9787 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu