Del æggene og kom æggeblommerne i en skål sammen med smør og flormelis. Pisk det hvidt og luftigt. Smelt chokoladen i vandbad eller forsigtigt i mikroovnen. Hæld chokoladen og cointreau i sukkerblandingen. Pisk æggehviderne til skum og vend dem forsigigt i chokoladeblandingen. Hæld blandingen i en springform og stil den i fryseren om natten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 11130 gange, og udskrevet 307 gange.
Kommentarer
Sus - 2007-01-09 13:11:20 Den er simpel hen fantastisk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider