Halvfrossen italiensk chokoladetærte

Halvfrossen italiensk chokoladetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Ingredienser:
8 æg
150 g.blødt smør
150 g.flormelis
200 g.mørk chokolade
5 spsk.cointreau
 
Opskrift:
Del æggene og kom æggeblommerne i en skål sammen med smør og flormelis. Pisk det hvidt og luftigt. Smelt chokoladen i vandbad eller forsigtigt i mikroovnen. Hæld chokoladen og cointreau i sukkerblandingen. Pisk æggehviderne til skum og vend dem forsigigt i chokoladeblandingen. Hæld blandingen i en springform og stil den i fryseren om natten.


karakterer:
Opskriften er vist 11304 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sus  -  2007-01-09 13:11:20
Den er simpel hen fantastisk