Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fin æblekage I

Fin æblekage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
200 g.smør
2 dl.sukker
4 æg
1 citron reven skal heraf
3 dl.hvedemel
 
 Fyld:
2 dl.vand
1 dl.sukker
0.5 citron reven skal og saft heraf
1 stykke helt kanel
500 g.æbler
 
 Pynt:
 flormelis
 


Opskrift:

Begynd med at forberede fyldet. Bring vandet i kog sammen med sukker, citronskal og saft, samt kanelstang. Skræl æblerne og fjern kernehusene. Skær æblerne i både. Kog dem knap møre i sukkerlagen. Lad dem køle af. Si lagen fra. Rør fedtstof og sukker luftig, gerne med elmixeren. Pisk æggene i, ét ad gangen. Tilsæt citronskal og vend melet i. Hæld halvdelem af dejen op i en smurt og raspdrysset springform, ca 22 cm i diameter. Fordel de godt afdryppede æblestykker over dejen. Dæk med resten af dejen. Bag kagen på risten i bunden af ovnen ved 175 grader ca 1 time. Lad kagen køle af i formen inden kanten løsnes forsigtigt. Sigt lidt flormelis over kagen lige inden den serveres.

Tips:

Hvis du vil variere smagen på kagen kan du bruge 1 dåse (400) pærer, fersken eller abrikoser i stedet for æbler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19258 gange,
og udskrevet 336 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu