Kom hvedmel, koldt smør i mindre stykker, sukker og æggeblommer i en køkkenmaskine. Rør det til en jævn dej og lad den hvile i 15-30 min. Du kan også røre den i hånden. Tryk dejen ud i en pieform, ca 24 cm i diameter. Læg æblemos og rasp lagvis i formen. Riv marcipanen groft, kom den i en køkkenmaskine og tilsæt fedtstoffst. Slå 1 æg samt 1 æggehvide ud i skålen, tilsæt hvedemel. Bland det godt og bred derefter dejen ud over æblemosen. Bages ved 200 grader på nederste rille i ca 30 min, lad den køle. Pisk æggehvider og sukker til marengsen til en tyk dej. Bred eller sprøjt den over pien. Bag pien ved 200 grader i ca 6 min, så marengsen bliver gylden. Server pien let afkølet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14383 gange, og udskrevet 272 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider