Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelsk stikkelsbærpie

Engelsk stikkelsbærpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :


Engelsk stikkelsbærpie, billede 4 Engelsk stikkelsbærpie, billede 1 Engelsk stikkelsbærpie, billede 2 Engelsk stikkelsbærpie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
175 g.smør
50 g.grahamsmel
300 g.hvedemel
2 spsk.sukker
½ dl.creme fraiche
 
 Fyld:
500 g.grønne stikkelsbær
100 g.sukker
1 spsk.kartoffelmel
½ tsk.kanel
 


Opskrift:

Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og creme fraiche og ælt dejen let sammen. Lad den hvile indpakket i køleskabet 1 time eller længere.

Fyld:
Skyl stikkelsbærrene og nip dem. Bland bærrene med sukker, kartoffelmel og kanel.

Rul 2/3 af dejen ud på et melet bord og beklæd en velsmurt tærteform (ca. 24 cm. i diameter) med dejen.

Fordel bærrene i bunden.

Rul resten af dejen ud og læg den over bærrene som låg. Tryk kanten godt til hele vejen rundt. Skær nogle ridser i låget, så dampen kan slippe ud.

Bag pien 35-40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn på midterste rille.

Server pien lun med iskold flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 30807 gange,
og udskrevet 752 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu