Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Emmatærte

Emmatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.marcipan
3 æg
1 dl.sukker
 
 Til formen:
 smør
 rasp
 
15-20 jordbær
1 klasegrønne druer
1 ds.mandarinbåde
1-2 dl.blåbær eller brombær
3-4 tsk.husblaspulver
1 dl.vand
0.5 dl.saft f.eks. Hyldeblomstsaft
 


Opskrift:

Riv marcipanen groft på et rivjern. Læg den i en skål og tilsæt æggene. Bland det godt og lad det stå nogle min. Tilsæt sukker og rør rundt igen, men kun så meget, at det bliver en jævn dej. Smør en springform, ca 22 cm i diameter, og drys den med rasp i bunden og på kanten. Hæld dejen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min, eller til den har fået farve. Den må gerne være lidt klæg i midten. Lad den blive kold. Tag kanten af formen og læg kagen på et fad dækket med smørrebrødspapir, der er skåret i fire strimler. Skyl jordbærrene og tag toppen af og tør dem. Skyl druerne og del dem og fjern kernerne. Lad mandarinerne dryppe af i et si. Pynt tærten med frugt. Læg husblaspulveret i 1 spsk vand i en kasserolle. lad det stå 5 min. Tilsæt saften og resten af vandet og varm det op til ca 50 grader, så husblasen smelter. Stil blandingen koldt,f.eks. på en tallerken i køleskabet, i 10-15 min, til den er tykflydende. Dryp geléen over frugten, så den dækkes helt. Stil tærten koldt og dryp yderligere 1-2 gange. Lad den stå koldt til serveringen og træk papirstrimlerne væk lige inden.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13455 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu