Coconut cream pie

Coconut cream pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.hvedemel
100 g.smør
1 æggeblomme
1 spsk.vand
 
 Fyld:
3 æg
125 g.smør
4 dl.kokosmel
1 tsk.vanillesukker
1.25 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Kom mel og fedtstof i en køkkenmaskine, tilsæt æggeblommen og vand og kør det hele til en smidig dej. Kør dog ikke længere end nødvendigt. Tag piedejen og læg den i en pieform, ca. 23 cm i diameter. Tryk dejen ud med melede fingerspidser. Form kanten så den bliver bølget, med hjælp af pege- og tommelfinger. Til fyldet piskes æg og sukker let og luftig. Smelt fedtstoffet og lad det køle. Bland kokosmel og vanillesukker i æggeblandingen. Bland godt og tilsæt hvedemel. Rør fedtstoffet i til sidst. Hæld kokosdejen i pieskallen og bag pien ved 175 graderi ca 45 min på nederste rille, til den har fået farve. Lad pien køle, men ikke blive helt kold.





karakterer:
Opskriften er vist 9664 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-05 18:37:16
Hej der skal efter opskriften sukker i fylden men hvor meget ? der er nemlig ikke angivet nogen sukker eller mængde på ingredienslister