Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronpie

Citronpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
75 g.smør
2-2.5 dl.knuste kiks f.eks. Digestiver
2 spsk.sukker
 
 Fyld:
3 æg
1 spsk.reven citronskal
1 spsk.reven appelsinskal
0.75 dl.citronsaft
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Smelt fedtstofffet og lad det køle. Bland de knuste kiks (eller søde småkager) til en dej sammen med fedtstof og sukker. Tryk dejen ud i en pieform med løs bund og bag bunden på nederste rille ved 200 grader i ca 6-8 min. Lad bunden køle.

Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum og tilsæt 1- 1 ½ dl sukker, lidt ad gangen, så er det lettere at få det blandet.

Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret samt den revne skal. Tilsæt citronsaft. Pisk fløden til skum. Bland flødeskum, æggehvide og æggeblommemassen forsigtigt.

Hæld massen over piebunden og sæt den i fryseren i ca 2-3 timer. Tag pien ud 15 min før serveringen og tag den ud af formen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 7783 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2009-01-25 11:04:45
2209-01-24 Der skal 1 dl sukker i æggehviderne og ½ dl i æggeblommerne, når pien kommer ud af fryseren, pyntes den lige med blåbær. Virkelig god og frisk dessert